Punainen, paljas ja kiiltävä. Siis mitä??

0
Voi onni ja autuus, ensilumi tuli viime yönä. Vaikka lumi sekoittaa liikenteen ja tekee monen asian vaikeaksi ja haastavaksi, silti olen aina onnellinen, kun ensilumi leijaileen maahan. Se kauneus ja harmoninen taikamaailma, minkä se taikoo hetkessä meidän silmien eteen. Aah!

Tänä vuonna ensilumi tuli juuri oikeaan aikaan tähän maahan. Pikkujoulukausi tekee vahvaa tuloaan ja kyllähän se on tosiasia, että Joulu tuntuu Joululta aikuisten oikeesti, vain silloin, kun maa on valkoinen. Niin ja pikkujouluissa räntäkin lasketaan lumeksi. 

Pikkujouluihin valmistautuminen alkaa oikeasta asenteesta. Iloisesta ja kiitollisesta mielestä, säätilan ja tilaisuuden mukaisesta päällysvaatteista ja jalkineista. Turha kuvitella, että mieli on kovin korkealla, jos jo juhliin astuessa on märät pikkukengät jalassa sekä kylmä ja kohmeinen olo. 

Kunnon pitkä villakangastakki kuuluu sekä naisten että miesten peruspuvustoon. Villan ominaisuudet ovat luotu näihin muuttuviin olosuhteisiin. Jos takkisi kostuu pahasti räntätuiskussa, muista huolehtia sen asianmukaisesta kuivattamisesta.

Näillä keleillä ei kannata edes miettiä, että lähtisi juhliin suoraan pikkukengissä. Todennäköisesti pilaat hienot juhlakengät loskassa ja kaupanpäälle saat flunssan. Ennen juhalkelin alkamista kannattaa hankkia kaunis kenkäkassi, jossa saa juhlakengät tyylikkäästi kuljetettua juhlapaikalle. Miehet voivat taas suojata omat nahkakengänsä kalosseilla, joita on ilokseni ilmestynyt taas markkinoille!!

Jos mietit miten pukeutua pikkujouluihin, tule kuuntelemaan kun puhun aiheesta tänään perjantaina 7.11.2014 klo 16.30 Kauppakeskus Tavastilassa. Jos et kerkeä paikalle, tässä pari vanhaa päivitystä aiheeseen liittyen: Pukukoodin lyhyt oppimäärä ja Lähtölaskenta juhlakauteen

Niin mikä on siis punainen, paljas ja kiiltävä? No Nenäpäivän nenä tietysti!!! 
Hauskaa nenäpäivää ja pikkujoulukautta kaikille!!Follow Isa:

imagokouluttaja, puhuja ja uravalmentaja

Kouluttaja, valmentaja ja puhuja. Helposti lähestyttävä, hauska, rohkea ja ammattilainen. kehotan jokaista astumaan esiin oman osaamisen ja ammattitaidon kanssa. Vahva viesti on viiden askeleen päässä.
Latest posts from

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *