Yrityskoulutus

Yrityskoulutukseni tarjoavat konkreettista apua yritysten rekrytoinnin toteutukseen ja ovat suunnattu suoraan pienyrityksille, järjestöille, kauppiaille ja tiimien vetäjille. Kaikille toimijoille, joiden toiveena on hoitaa rekrytointi itsenäisesti, mutta kaipaavat siihen asiantuntijan ohjausta.

Onnistunut rekrytointiprosessi -työpaja

Koulutus, joka antaa konkreettiset työkalut rekrytoinnin käynnistämiseen, työhaastatteluihin valmistautumiseen ja sujuvaan läpivientiin sekä vastuulliseen päätöksentekoon että rekrytoinnin hyvään jälkihoitoon

Onnistunut rekrytointiprosessi – työpaja on järjestettävissä yhden päivän koulutuksina tai kahtena puolenpäivän koulutuksena.

1. Mitä osaamista organisaatiosi tarvitsee?

Rekrytointiprosessit jäävät usein irralliseksi yrityksen strategisiin tavoitteisiin ja päätökset ”musta tuntuu” -tasolle. Onnistunut rekrytointi vaatii ennakkotehtäviä, tulevaisuuden tunnustelua, tekemisen ja taitojen kartoittamista, mutta myös loputonta innostusta kohtaamisiin ja ylpeyttä omasta tekemisestä.

Tavoitteena on löytää sopivin tekijä vahvistamaan yrityksen kasvua ja kannattavuutta, on ratkaisu rehellistä houkuttelua, pisara ainutlaatuisuutta ja kiistatonta luottamusta.

2. Rekrytointi mielikuvien rakentajana

”Miksi työpaikka-ilmoituksemme eivät vedä puoleensa alan kovia ammattilaisia?”

Rekrytointi on aina hoidettava alusta loppuun huolella. Parhaimmillaan rekrytointiprosessi nostaa yrityksen mainetta toimialan asiantuntijoiden keskuudessa, pahimmillaan kyseenalainen maine kiirii yli rajojen ja rekrytointi vaikeutuu työllisyystilanteesta huolimatta.

Yritysmielikuvan rakentamisen ABC, eli miten yritys muistetaan, kun rekryprosessi on ohi. Luotettavuus, viestintä, käytöstavat ja tarkasti suunniteltu että toteutettu rekrytointiprosessi antaa vahvan kuvan yrityksen toiminnasta. Sellaisen, johon moni haluaisi töihinkin.

3. Toimiva ja tehokas haastattelurunko

Täyttä asiaa, työkaluja ja konkretiaa. Miten haastattelurunko rakennetaan? Miten puhua rahasta? Arasteletko, koska pelkäät kysyväsi juuri niitä kiellettyjä asioita? Jättävätkö haastattelut liian vähän työkaluja päätöksen tekoon? Tartu härkää sarvista ja kysy ne kysymykset, jotka paljastavat taidot ja osaamisen.

Opi kuinka työhaastatteluprosessi hoidetaan menestyksekkäästi!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Minun palveluita myyvät myös: