Liike-elämän tapakulttuurin ABC

Tilaisuuksien ja tapaamisten keskiössä ovat ihmiset ja heidän onnistuneet kohtaamiset, jotka lopulta määrittävät tapahtuman menestyksen. Unohtaa ei sovi myöskään oman työyhteisön hyväksyttyjä toimintatapoja arjessa.

Käytöstavat ovat jokaisessa kohtaamisessa avainasemassa. Ne määrittävät vahvasti mielikuvaa yrityksestä ja ovat usein pääsylippu menestyksekkääseen yhteistyöhön. 

Ilman erilaisten yrityskulttuurien tunnistamista, emme pysty luomaan luotettavaa vuorovaikutusta yritysten ja heitä edustavien ihmisten välille. Vieraanvaraisuus ja käytöstavat kumpuavat kunnioituksesta ja terveestä itseluottamuksesta kohdata vieraita ihmisiä.

Pukeutuminen ja sanaton viestintä, sekä yksityiselämässä että työelämässä, määrittävät paljon meidän antamaa vaikutelmaa, vaikuttavuutta ja osaamisen tunnistettavuutta.

Koulutus on hyvin kannustavaa, osallistavaa ja konkreettista. Tavoite on, että jokainen saa selkeän käsityksen ja varmuuden miten eri tilanteissa on suosiollista käyttäytyä, pukeutua ja isännöidä. Halutessaan pöytätavat voidaan oppia esim. lounaan yhteydessä.

Kansainvälisen liike-elämän tapakulttuureita, etikettiä ja käytöstapoja olen opiskellut arvostetussa Minding Manners opistossa Lontoossa, jonka koulutuksiin osallistuu liike-elämän toimijoita ympäri maailmaa sekä yksityisesti kuninkaallisia perheitä ympäri maailmaa.

Koulutussisältö ja sen kesto räätälöidään tilaajan tarpeen ja tavoitteen mukaiseksi.
Koulutukset toteutetaan sekä etä- että lähikoulutuksina.

Koulutuksen sisältöä:

  • Tapa- ja käytöskulttuurin merkitys liike-elämässä.
  • Luotettavan kohtaamisen rakentaminen, mitä se pitää sisällään ja miten siihen voi itse vaikuttaa.
  • Pukeutuminen ja pukukoodien salat
  • Hyvät pöytätavat kutsusta kattaukseen, kiitokseen ja kotiinlähtöön.
  • Alkoholi, tavat ja vastuu.
  • Sosiaalinen media ja tilannetaju
  • Isännän/emännän vastuut, velvollisuudet ja vapaus.
  • Kohtaaminen ja verkostoituminen diginä ja livenä.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä?

Minun palveluita myyvät myös: