Kouluttaja

Olen energinen, herättelevä ja rohkea kouluttaja.
Hyppysissäni pysyvät niin isommat kuin pienemmät ryhmät, niin nuoret kuin aikuiset. Pääteemojani ovat tuloksellinen työnhaku, asiantuntijoiden ja yritysten imagolliset haasteet sekä yritysten onnistuneet rekrytoinnit.

Rakennan koulutuksen tarpeiden ja tavoitteiden mukaiseksi ja pidän huolen, että vetämäni ryhmätyöt eivät saa ketään vääntelehtimään penkissään tuskaisesti.

Olen kouluttanut valtakunnallisesti yrityksiä, liittoja, ammattijärjestöjä sekä oppilaitosten opiskelijoita että opettajia.

Kaikenlaista konsulttia ja kouluttajaa on nähty pörssiyrityksen ”pulskina” vuosina 😉 Eli aitous ja napakkuus kyllä kolahtaa.  On ihmeellistä kohdata se, että turha puhe ja höttö on tiputettu pois

Imago, muistikuva sinusta! -koulutus/Helsinki 2020

Yrityskoulutukset

Rekrytointiprosessit jäävät usein irralliseksi yrityksen strategisiin tavoitteisiin ja päätökset ”musta tuntuu” -tasolle.
Onnistunut rekrytointi vaatii ennakkotehtäviä, tulevaisuuden tunnustelua, tekemisen ja taitojen kartoittamista, mutta myös loputonta innostusta kohtaamisiin ja ylpeyttä omasta tekemisestä.

Koulutukset

Työnhakukoulutukset

Työnhakijan on osattavaa myydä itseään. Kuulostaa pahalta, mutta työnantajat myös lopulta ostavat organisaatioonsa osaamista, taitoja ja tekemistä omiin tarpeisiin ja tavoitteisiin.
Myyminen on yksinkertaista, jos tuntee itse tuotteen ja tunnistaa ostajan.

Työnhakukoulutus

Kaikki koulutukset etä- ja lähikoulutuksina

Muut koulutukset

Astu esiin asiantuntijana

Valmennus, joka antaa sinulle konkreettiset askeleet, joilla teet osaamisestasi vahvan, näkyvän ja tunnistettavan! Osaamisesi ei jää enää huomiotta!

Astu esiin asiantuntijana

Valmiina työhaastatteluun -verkkokurssi

Kutsu työhaastatteluun tulee usein nopealla aikataululla. Verkkokurssi on käytettävissä juuri silloin kuin tarvitset sparrausta, osaamisen sanoittamista ja suunnitelmallista valmistautumista.

Valmiina työhaastatteluun -verkkokurssi

Liike-elämän tapakulttuurin ABC

Käytöstavat ovat jokaisessa kohtaamisessa avainasemassa. Ne määrittävät vahvasti mielikuvaa yrityksestä ja ovat usein pääsylippu menestyksekkääseen yhteistyöhön.

Liike-elämän tapakulttuurin ABC

Kiinnostuitko?

Minun palveluita myyvät myös: