Mitäs sulla on oikein päällä?

0

”Osaatko kertoa, miten meidän yritys voisi asiallisesti puuttua eräiden ihmisten pukeutumiseen?”

Tämän kysymyksen saan lähes viikoittain. Samoin saan usein tilityksen siitä, kuinka eräitä ihmisiä saa hävetä asiakastilaisuuksissa tai kuinka kamalaa on asioida eräissä liikkeissä, koska myyjät antavat hyvin epäluotettavan kuvan yrityksestä.

Vastaukseni on aina kysymys. ”Onko teillä henkilöstön käytössä olevaa pukeutumisohjetta?” Konkreettinen kirjoitettu ohje, joka antaisi selkeät ohjeet siitä, millainen ulkoasu on hyväksyttävää ko. työpaikalla. Useimmiten ei ole ja sen kirjoittaminen koetaan liian työlääksi.

Päätin ratkaista tämän ongelman. Ohessa yleinen työpaikan pukeutumisohje, jonka pohjalta uskon useamman yrityksen kykenevän muokkaamaan oman kirjallisen ohjeen nykyiselle ja tulevalle henkilöstölle. Muista, että me noudatamme mielellämme annettuja sääntöjä. Jos meitä arvostellaan asiasta, johon emme ole saaneet ohjeistusta, ärsyynnymme helposti.

Ole hyvä, ota ohje käyttöösi. Tein sen juuri sinulle!

PUKEUTUMISOHJE YRITYKSILLE

[siteorigin_widget class=”Simple_About_With_Image”]
Follow Isa:

imagokouluttaja, puhuja ja uravalmentaja

Kouluttaja, valmentaja ja puhuja. Helposti lähestyttävä, hauska, rohkea ja ammattilainen. kehotan jokaista astumaan esiin oman osaamisen ja ammattitaidon kanssa. Vahva viesti on viiden askeleen päässä.
Latest posts from

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *