Luovuin tänään kruunustani!

0

Syksyllä lausuin kuolemattoman lauseen viestintäasiantuntijalle ”minunkin pitäisi päivittää hiukan toimintaani ja antamaani viestiä.” Niin, olin toiminut yli kolme vuotta yrittäjänä. Oli jo kenties aika hiukan freesata ilmettä sekä tarkastella asiakkailleni antamaa mielikuvaa kokeneemmin silmin. Monet yrittäjät tietävät, että ajatus hyvä, mutta mistä aika? Kas, kohtalo puuttui asiaan ja antoi aikaa miettiä omaa tekemistä.

Valitettavasti tämä tarina alkaa rajusta noroviruksesta. Siihen liittyy konkreettisesti myös päässäni keikkunut kruunu, mutta ei siitä enempää. Sanon vain, että oli kiistatta urani ikimuistoisin työkeikka. Tilanne jatkui loppusyksyllä mykoplasmalla ja lopulta keuhkokuumeella. Yllättäen minulla oli aikaa miettiä tekemistäni ja tulevaisuutta.

Kun aloin hiljalleen tervehtyä, huomasin kaipaavani kipeästi töihin, mutta samalla oman imagoni uudistumista ja tekemiseni viilausta. Olinko sitä mitä netistä löytyi? Rakas ystäväni, Kohtalo, muisti minua jälleen kerran. Nettisivuni ja blogini päättivät päivänsä ja siirtyivät bittitaivaaseen. Yllättäen olin tilanteessa, jossa ainoa konkreettinen palanen yrittäjyyttäni oli vanhat käyntikortit ja koulutusmateriaalini, onneksi. Pelottava, mutta ihmeellisen vapauttava tilanne. Pystyin siis ”aloittamaan alusta”, juuri mitään vanhaa ei ollut jäljellä. Vanha logoni kruunuineen alkoi tuntumaan elahtaneeltä, vaikka tarina kruunusta ja Indra Nooyista on minulle edelleen tärkeä. Jos et ole sitä vielä kuullut, kerron sen mielelläni sinulle.


isakarlsson.fi logo

Uusi logoni on selkeä, koristelematon ja vahva, kuten minä.

Isa Karlsson

Luovuin siis kruunustani,  ja astun esille nyt aivan uudella ilmeellä. Uudet nettisivuni löytyvät täältä, missä myös blogini nyt sijaitsee.Työni onneksi pysyi samana tässä mylleryksessä. Olen edelleen kouluttaja ja puhuja. Kouluttamiseni kolmen kärki on tarkentunut asiakaspalautteen ja töiden kautta entisestään ja se näyttää nyt tältä:

  1. Työnhakuvalmennus on kiistatta tärkein ja antoisin osa työtäni. Haluan antaa voimia ja taitoja työnhakuun, riippumatta siitä kuinka paljon koulutusta tai työkokemusta osallistujilla on.
  2. Uravalmennus on heille, joilla on jo olemassa kenties tavoite, mutta he tarvitsevat karttaa ja opasta, jolla löytää määränpäähän.
  3. Erittäin ylpeä olen uudesta koulutusohjelmasta Astu esiin! Viisi askelta vahvaan viestiin. Tutustu koulutukseen tästä ! Tämä on rakennettu rakkaudella heille, jotka eivät löydä keinoja tai sanoja oma osaamisen tekemiseksi näkyväksi. Viiden askeleen kautta löydät keinot, joilla astua esiin! Koulutus soveltuu hyvin ryhmille, pienryhmille ja henkilökohtaiseen valmennukseen.

Rehellisesti, aina en uskonut, että saan rakennetu tietäni enää perille. Tunne oli todella pelottava, mutta totaalisen tarpeellinen. Nyt olen perillä ja astun esiin itsenäni, ilman kruunua. Astun esiin vain oman osaamisella.

Jos haluat kuulla lisää koulutuksistani ja siitä, miten autan sinua rohkeasti astumaan esiin! Klikkaa, tästä minulle s-postia!


Follow Isa:

imagokouluttaja, puhuja ja uravalmentaja

Kouluttaja, valmentaja ja puhuja. Helposti lähestyttävä, hauska, rohkea ja ammattilainen. kehotan jokaista astumaan esiin oman osaamisen ja ammattitaidon kanssa. Vahva viesti on viiden askeleen päässä.
Latest posts from

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *