Korkkarit kaupungilla đź‘ 

0

Korkkarit kaupungilla đź‘ 

Äänestä jaloillasi paikallisten yrittäjien puolesta

Löytyykö himoitut merkkituotteet edullisimmin verkkokaupasta? Sohvan uumenista on helppo ostaa uudet talvisaappaat, farkut tai rintaliivit ja shoppailla juuri silloin, kun sille tuntuu. Koronakevään jälkeen kynnys hoitaa lähes kaikki ostokset verkkokaupan kautta madaltui entisestään. Ymmärrän sen hyvin. Mutta olemmeko valmiit luopumaan kivijalkaliikkeiden ammattitaitoisesta palvelusta ja laadukkaista valikoimista?  

Koronakeväänä oli aikaa pohtia, mitkä asiat nostavat elämänlaatua, iloa ja nautintoa. Toki kärjessä ovat luonnollisesti luonto, rakkaat ja oma aika. TOP 10:ssä ovat ne palvelut, joita vain paikalliset yrittäjät meille kuluttajille tarjoavat, kuten ammattitaidolla tehdyt illalliset, yksilölliset ostosmahdollisuudet ja live tapahtumat.

Juuri nyt eletään niitä aikoja, kun moni yrittäjä on kriittisessä tilanteessa ja osa kovan ratkaisun edessä. Onko heillä valmiuksia jatkaa liiketoimintaa tai edes halua? Yrittäjänä ymmärrän hyvin. Kuluttajana olen huolissani ja surullinen. En halua menettää heistä ainuttakaan. Mikä on keskustan merkitys, jossa sieltä ei löydykään meille merkityksellisiä palveluita ja toimijoita? Kahviloita, kauppoja, suutareita ja ravintoloita. Tässä ja nyt, ei tulevaisuuden visioissa tai puolueiden vaalipuheissa.

Tylsistyneenä kouluttajana pidin keväällä Facebook -livessä ex-tempore Korkkarikoulun. Tapahtuman lopuksi esitin toiveen, että uuden normaalin jalkauduttua arkeemme äänestämme jaloillamme, eli korkkareillamme. Tempauksen tavoite olisi tehdä meidän kuluttajien tuki näkyväksi paikallisille yrittäjille. Kertoa, että me asiakkaat olemme täällä edelleen, tunnistamme heidän haasteensa ja tarvitsemme heidän palveluitansa edelleen. Turvallisesti, sääntöjä kunnioittaen ja tilanteen mukaan reagoiden.

Nyt uusi arki on täällä. Ensimmäinen Korkkarit kaupungilla -kulkue on osana Hämeenlinnan markkinahumua tiistaina 1.9.2020! Ohjelma, ja kulkueen aikataulu tarkentuu seuraavien viikkojen aikana. Tapahtuma starttaa Goodmanilta 1.9.2020 klo 16.30 ja päättyy torille noin klo 17.30.

Haluan sinut mukaan varmistamaan tempauksen paikallinen näkyvyys niin somessa, mediassa kuin itse kulkueessa.

Äänestä nyt jaloillasi, korkkarit jalassa tai rusetti kaulassa.

EDIT. Peruin tilaisuuden 13.8.2020, jolloin Covid-19 tartuntoja ilmoitettiin Suomessa yli 40. Ajankohta ei ollut vielä oikea.

Follow Isa:

imagokouluttaja, puhuja ja uravalmentaja

Kouluttaja, valmentaja ja puhuja. Helposti lähestyttävä, hauska, rohkea ja ammattilainen. kehotan jokaista astumaan esiin oman osaamisen ja ammattitaidon kanssa. Vahva viesti on viiden askeleen päässä.
Latest posts from