Astu esiin osaaja ja asiantuntija!

0
crop man using laptop in workshop
Photo by Ono Kosuki on Pexels.com

Tässä on minun viisi askelta astua esiin osaajana:

  1. Määritä itsellesi maali. Helpompi juosta maaliin, kun tietää minne on matkalla. Samalla määritä itsellesi millä mittarilla arvioit omaa onnistumista matkan varrella.
  2. Tee itsellesi toimintasuunnitelma, kuinka saavutat tavoitetuloksen. Voit itse päättää teetkö pikamatkan maalin vai maratonin parillakin välietapilla. Toki tuloksetkin ovat silloin hyvin erilaiset.
  3. Katso maalia, ja sanoita itsellesi konkreettisesti mitä osaamista sinulla jo on sinne pääsemiseksi ja miten tunnistettavia ne ovat esim. LinkedIn profiilissasi. Harva meistä on nollapisteessä työelämässä.
  4. Mausta osaamisesi mittareilla. Kuinka olet onnistunut ja kerro se numeroilla, arvioilla, euroilla jne. Lyhyesti sanottuna, lyö rehellisesti data pöytään.
  5. Kerro tulevaisuuden tavoitteesi avoimesti. Asiakkaat, työnantajat erityisesti ja samalla me headhunterit haemme sinua tulevaisuuden voimavaraksi yrityksille, emme pölyttyneiden titteleiden takia ja rivienvälistä luettavien vinkkien varassa. Tämä toimii kuten kaupantiski. On helpompi saada sitä mitä haluaa, kun sanoo sen ääneen.

Lupaan, että yllätyt itsekin, kuinka vakuuttavasti pystyt astumaan esiin osaajana ja tulevaisuuden(kin) tekijänä, kun teet sen askel kerrallaan. Samalla teet osaamisestasi helposti omaksuttavan, konkreettisen ja vakuuttavan.

Pää pystyyn ja katse pois sieltä varpaista. Astu esiin! Kauppa käy jo kuumana ja Sinua odotetaan jo!


Follow Isa:

imagokouluttaja, puhuja ja uravalmentaja

Kouluttaja, valmentaja ja puhuja. Helposti lähestyttävä, hauska, rohkea ja ammattilainen. kehotan jokaista astumaan esiin oman osaamisen ja ammattitaidon kanssa. Vahva viesti on viiden askeleen päässä.
Latest posts from