Valmiina videohaastatteluun!

Todella moni työhaastatteluista ja yrityspalavereista tapahtuvat esim. Skypen kautta tai yrityksen käyttämän verkkoalustan kautta. Tämän videokurssin avulla saat tietoosi kaiken tarpeellisen verkko/videohaastattelusta-  ja neuvotteluista. Tiedät mihin asettaa tietokoneesi, miten varmistaa äänesi kuuluvuus, mihin varautua ennakkoon ja kuinka vaikuttaa valaistukseen ja antamaasi visuaaliseen ilmeeseen. Ota siis vinkit vastaan ja ala vaikuttamaan ja vakuuttamaan verkossakin!

Katso teaseri ja osta itsellesi katseluoikeus tästä!

HInta 59 € +alv, verkkokurssia myy InHuntProEdu.

Valmiina työhaastatteluun!

Tämä kurssi on tehty sinulle, jotta tulevaisuudessa tiedät mihin ja miten työhaastatteluun kannattaa valmistautua ja millaisiin asioihin voit jo hakuvaiheessa panostaa.

Kurssin kautta opiskelet omia taitojasi ja vahvuuksiasi kuin oppiaineita ja siksi tulet olemaan hyvin valmistautunut ja vakuuttava seuraavassa työhaastattelussasi! Työhakemukset ovat siirtyneet verkkoon, joten samoja kysymyksiä kysytään usein jo hakemusvaiheessa. Siksi kannattaa varata itsellesi kunnolla aikaa, ja todella miettiä ja kirjoittaa omia mahdollisia vastuksia tai ajatuksia ylös. Lisäksi kurssilla annetaan konkreettisia työkaluja haastatteluun mm. pukeutumisesta, asenteesta ja videohaastatteluun valmistautumisesta.

Katso intro ja osta valmennus tästä.

Verkkovalmennuksen hinta 179 € +alv. Verkkovalmennusta myy InHuntProEdu.

Tilaisuutesi on tässä!

Kattava opas verkostoitumiseen. Katso teaseri ja vakuutu!

Verkostoituminen liike-elämässä ei ole myymistä, vaan ihmisten kohtaamista esim. liike-elämässä. Missä ja miten onnistut, haasteista riippumatta.

• Missä ovat sinun liike-elämän verkostot?
• Tunnistatko omat tarpeet?
• Ennakointi. Mitä kaikkea voi ennakkoon tehdä ja miksi ennakoinnilla on merkitystä.
• Ujon ja introvertin haasteet selätettynä.
• Mitä asioita voit tehdä helpottaaksesi omaa verkostoitumista ujoudesta huolimatta.

Tartu tilaisuuteen tästä!

Tilisuutesi on tässä! verkko-opas 59 € +alv. Opasta myy InHuntProEdu.