Rekrytointi - kuinka haastatella työnhakijat?

Kaipaatko työkaluja työhaastatteluihin valmistautumiseen, suunnitteluun ja sujuvaan läpivientiin sekä rekrytoinnin hyvään jälkihoitoon.

Tarjoan valmennuksen, joka on täyttä asiaa, työkaluja ja konkretiaa. Millainen haastattelurunko toimii? Miten ja koska puhua rahasta? Arasteletko, koska pelkäät kysyväsi juuri niitä kiellettyjä asioita? Tartu härkää sarvista, varaa tapaaminen ja opi vihdoinkin, kuinka hyvä työhaastatteluprosessi hoidetaan menestyksekkäästi! 

Ota yhteyttä!

 

 

Rekrytointi on aikaa, rahaa ja resursseja vievä prosessi. Hyvin hoidettuna, se toimii loistavana yritysmarkkinointina, mielikuvan rakentajana ja brändin vahvistajana.

Kenelle sopii?
• yrittäjälle
• pienen tai keskisuuren yrityksen rekrytoinnista vastaavalle
• tiimivetäjälle, esimiehelle ja henkilöstövastaavalle

 

Kokemuksia koulutuksista:

"Parasta koulutuksessa oli, että se oli erilainen kuin yleensä yleensä. Kouluttaja oli selkeä, kertoi paljon valaisevia esimerkkejä ja oli selvästi innostunut asiastaan.”

”Oli todella hauska ja monipuolinen koulutus. Asiallinen sisältö ja huumorilla höystetty”.

”Mukavan paljon yllättäviä ryhmätöitä."

"Neljä tuntia meni hujauksessa”

”Kouluttaja oli aivan super bravo.”

Asiakkaitani koulutus-sektorilta ovat mm.  FCG, Suomen Yrittäjäopisto, Yksityisalojen Esimiehet ja Asiantuntijat YTY ry, PAM, JYTY, Hämeen Kauppakamari, Hämeen ammattikorkeakoulu, Haaga-Helia AMK, OTT :n työnhakuveturi, Kiinteistöalan Koulutussäätiö,Uusi Opetushallitus, Salon Seudun Ammattiopisto, Hämeen liitto ja Koulutuskeskus Tavastia. 

Palaute on poikkeuksetta erinomaista!

Erityiskiitosta olen saanut motivoinnista ja omien mahdollisuuksien esille nostamisesta aivan uudella tavalla.