Työnhaku - tehdään osaamisesta näkyvää!

Työnantajat hakevat ammattitaidon lisäksi motivaatiota, sopivaa persoonaa tiimiinsä ja luontaisia vahvuuksia tehtävään.

Kuinka kartoittaa sinun oma osaaminen? Miten tarjoat taitosi luotettavana mahdollisuutena ja ratkaisuna työnantajan tuleviin haasteisiin ja tavoitteisiin? Vastuu vaikutelmasta ja annetusta viestistä on aina hakijalla, eli sinulla. Koulutuksessani annan sinulle työkalut oman osaamisen kartoittamiseen ja vakuuttavaan vaikutelmaan, niin livenä kuin diginä.

Kokemuksesta tiedän, että valmennukseni innostaa nostamaan esille oman koko potentiaalin aivan uudella tavalla. Tavalla, joka tekee osaamisen helposti työantajan tunnistettavaksi. 

Rekrytointi - kuinka haastatella työnhakijat?

Kaipaatko työkaluja työhaastatteluihin valmistautumiseen, suunnitteluun ja sujuvaan läpivientiin sekä rekrytoinnin hyvään jälkihoitoon.

Tarjoan valmennuksen, joka on täyttä asiaa, työkaluja ja konkretiaa. Millainen haastattelurunko toimii? Miten ja koska puhua rahasta? Arasteletko, koska pelkäät kysyväsi juuri niitä kiellettyjä asioita? Tartu härkää sarvista, varaa tapaaminen ja opi vihdoinkin, kuinka hyvä työhaastatteluprosessi hoidetaan menestyksekkäästi! 

Ota yhteyttä!

 

 

Rekrytointi on aikaa, rahaa ja resursseja vievä prosessi. Hyvin hoidettuna, se toimii loistavana yritysmarkkinointina, mielikuvan rakentajana ja brändin vahvistajana.

Kenelle sopii?
• yrittäjälle
• pienen tai keskisuuren yrityksen rekrytoinnista vastaavalle
• tiimivetäjälle, esimiehelle ja henkilöstövastaavalle

Sinulla on mahdollisuus osallistua ryhmäkoulutukseen myös InHunProEdun koulutusten kautta, ilmottaudu tästä

Kokemuksia koulutuksista:

"Parasta koulutuksessa oli, että se oli erilainen kuin yleensä yleensä. Kouluttaja oli selkeä, kertoi paljon valaisevia esimerkkejä ja oli selvästi innostunut asiastaan.”

”Oli todella hauska ja monipuolinen koulutus. Asiallinen sisältö ja huumorilla höystetty”.

”Mukavan paljon yllättäviä ryhmätöitä."

"Neljä tuntia meni hujauksessa”

”Kouluttaja oli aivan super bravo.”

Asiakkaitani koulutus-sektorilta ovat mm.  FCG, Suomen Yrittäjäopisto, Yksityisalojen Esimiehet ja Asiantuntijat YTY ry, PAM, JYTY, Hämeen Kauppakamari, Hämeen ammattikorkeakoulu, Haaga-Helia AMK, OTT :n työnhakuveturi, Kiinteistöalan Koulutussäätiö,Uusi Opetushallitus, Salon Seudun Ammattiopisto, Hämeen liitto ja Koulutuskeskus Tavastia. 

Palaute on poikkeuksetta erinomaista!

Erityiskiitosta olen saanut motivoinnista ja omien mahdollisuuksien esille nostamisesta aivan uudella tavalla.

Lataa käyttöösi opas!

Työhaastattelun 7 tärkeintä kysymystä!

Olen ollut työhaastatteluissa vuosien varrella, sekä hakijana että haastattelijana. Tein sinulle oppaan, ollaista olisin itse kaivannut!

Koska työhakemukset ovat siirtyneet verkkoon, samoja kysymyksiä kysytään nyt jo hakemusvaiheessa. Varaa itsellesi hetki aikaa ja kirjoita omat vastuksesi oppaan kysymyksiin. Tavoitteena on saada sinut tunnistamaan oma osaamisesi ja tekemään se myös helposti tunnistettavaksi myös työnantajan silmissä!

Toivotan sinulle työniloa ja oivaltamisen hetkiä, koska sinun osaaminen ansaitsee tulla nähdyksi!

Oppaasta sanottua:

"Kiitos, siis todella KIITOS!" 

"Opas oli juuri kaivattu tuki tilanteeseeni!"

"Tykkäsin kovasti, oli täyttä asiaa! Kiitos!"