Yksityisalojen Esimiehet ja Asiantuntijat YTYn jäsenet toimivat esimies- ja asiantuntijatehtävissä monilla eri toimialoilla. Tarjoamme jäsenillemme työelämään liittyvää koulutusta, ja Isan koulutukset oman ammattitaidon esilletuonnista ovat jäsenillemme sekä inspiroivia että hyödyllisiä. Isa tuntee aiheensa ja hänen koulutuksensa sisältö muokkaantuu kohderyhmän mukaan.

.

 

Leena Vänni - Yksityisalojen Esimiehet ja Asiantuntijat YTY ry

”Sisustusalan opiskelijoille suunnattu luento oli virkistävä, innostava sekä tuleville asiakaspalveluun suuntautuville opiskelijoille hyödyllinen, silmiäavaava kokemus.
Isa antoi kuuntelijoille mahdollisuuden osallistua – aktivointi auttoi muodostamaan kuvaa omasta tulevaisuudesta alan ammattilaisena.”

Pirkko Palermaa - Salon seudun koulutuskuntayhtymä

”Isa on todellinen ammattilainen, jota ei toista maastamme löydy – jo pelkkä keskustelu Isan kanssa saa ihmeitä aikaan!”

Miikka J. Anttila - Tapahtumatuotanto Kolmas Pyörä

”Isa on useamman kerran pitänyt seminaari-iltapäivän Ammattiopisto Tavastian Mental management -koulutuksen puitteissa, otsikkona ’Pukeutuminen ja eleet vakuuttavuuden tukena’. Hänen esityksensä ovat olleet todella viehättäviä, samalla kertaa täynnä asiaa, itseironiaa ja huumoria. Osallistujat ovat saaneet henkilökohtaisia vinkkejä oman imagonsa luomiseksi ja kehittämiseksi.”

Rita Ahvenniemi, FT - Ammattiopisto Tavastia

”Brändi-imagolla on suuri merkitys meistä muodostuvaan kuvaan. Tämän vuoksi meidän tulisi panostaa myönteisen imagon luomiseen. Isa antaa hyviä pointteja henkilökohtaisen imagon rakentamiseen.

Isan kanssa on helppo järjestää koulutustilaisuus. Hän tietää mistä puhuu ja osaa paketoida koulutuksen käytettävän ajan ja kohderyhmän kannalta optimaalisesti. Isa keräsi kurssimme parhaat palautteet.”

Mika Periaho - Julkis- ja yksityisalojen toimihenkilöliitto Jyty

”Kun tarvitaan esimerkkejä heittäytymisestä, rohkeudesta ja persoonan likoon laittamisesta, Isa on loistava kouluttaja. On työ mikä tahansa, päämäärä on kaikilla aina selvillä mutta matka voi olla erilainen. Imagokouluttajan matkassa pääsee opiskelemaan puhtaasti omia vahvuuksia ja niiden hyödyntämistä. Ja koulutettavat tulevat aivan varmasti erilaisina ulos luennolta, hitusen parempina. Iso Kiitos!”

Minna Seppälä - Lähitapiola

Tutustuin Isaan vuoden 2015 Miss Suomi – kiertueellan. Kun työnhaku tuli ajankohtaiseksi pari vuotta myöhemmin, otin saman tien yhteyttä Isaan, koska halusin antaa mahdolliselle työnantajalle parhaan kuvan itsestäni jo alkumetreillä. Isa otti minuun yhteyttä nopeasti ja tunsin todella saaneeni apua verkkovideoista, henkilökohtaisista puheluista ja materiaaleista, joita oli tarjolla hyvin kattavasti. Hän toi minulle mahdottoman määrän luottamusta, antoi minulle ajatuksia työnhakuun joita en ollut ennemmin tullut edes ajatelleeksi, sekä neuvoi miten tuon vahvimmat kykyni esiin oikeissa tilanteissa. Voin lämpimästi suositella Isan palveluita kaikille!

Rita Jokinen - Seinäjoki

”Since 2014 when our co-operations did start, I have been impressed by Isa's passion to be an entrepreneur on her line of business. Isa has been several years a great entrepreneur mentor on Tavastia Vocational School's Young Entrepreneurs -study program. Isa has kept couple popular lectures about her profession field and feedback about her high-level knowledge and good speaking skills has been only positive from our students and teachers. I can warmly recommend Isa to everyone – if you or your customer needs guidance about personal, daily image or how to build successful pioneering enterprise – make call to her. She will answer.”

Markku Rinne - Koulutuskuntayhtymä Tavastia

”Kiitos luennostasi! Mukaansatempaavat aiheet, jotka linkittyvät sopivasti teoriaan ja konkreettisiin esimerkkeihin. Sinulta eivät keinot ja neuvot lopu kun puhut asiantuntijabrändin rakentamisesta. Suosittelen ehdottomasti kaikille asiantuntijabändistä kiinnostuneille! ”

Marja Tuhkanen - Helsinki

”Isa is a radiating and positive person equipped with a sharp emotianal intelligence. She adjusts with ease and calmness to difficult situations. Positivity you can see with her unconditional gestures and presence. I have learned a lot from Isa in the fields of self-esteem, first impressions and social skills.”

Mika Matilainen - Helsinki

”Isa oli pyynnöstäni pitämässä luentoa ammattilaisverkostollemme taannoin. Ilta oli yksi koko vuoden kehutuimpia ja antoisimpia tapahtumia, ja ihmiset olivat erityisen otettuja Isan monipuolisesta näkemyksestä ja käytännön läheisyydestä aiheen käsittelyssä. Suosittelen vilpittömästi, että annat Isan kertoa sinulle tarkemmin, mutta totuus on: vaatteesi ovat viesti. On hyvää businesta ymmärtää mahdollisimman tarkkaan millainen.”

Ilse Manner - Tiistai-klubi

Suosittelen kaikille Isan luentojen oppeja, sillä vahvistamalla tietoisesti omaa sisäistä voittaja-fiilistään ja elementtejä, joista ensivaikutelma ja luottamus rakentuvat, voi totisesti saada hyviä tuloksia aikaan niin työnhaussa, kuin työtehtäviin liittyvissä fyysisissä kohtaamisissa. Itsellä ainakin toiminut mainiosti.

Kimmo Koskimäki, KTM - Helsinki