Headhunter, puhuja ja kouluttaja

Turha jargonia ja elähtäneet kliseet eivät johda onnistumiseen, oli kyseessä sitten rekrytointi tai työnhaku. Tarvitaan taitoja yhdistää totuus ja tehtävä yritysten tulevaisuuden tavoitteisiin.”

Työnhakijoiden sparraus

On aika katsoa totuutta silmiin ja oppia myymään itseään. Tehtävä on yksinkertainen, mutta vaatii osaamisen tunnistamista tuorein silmin sekä taitojen sanoittamista vastaamaan yrityksen tavoitteita. Työnhakijan tehtävänä on vastattava yrityksen kysymyksiin, mikä muuttuu, mitä haasteita on edessä ja miten asiat tehdään jatkossa.

Yritysten rekrytointi

Rekrytointiprosessit jäävät usein irralliseksi yrityksen strategisiin tavoitteisiin ja päätökset ”musta tuntuu” -tasolle. Onnistunut rekrytointi vaatii ennakkotehtäviä, tulevaisuuden tunnustelua, tekemisen ja taitojen kartoittamista, mutta myös loputonta innostusta kohtaamisiin ja ylpeyttä omasta tekemisestä. Tavoitteena on löytää sopivin tekijä vahvistamaan yrityksen kasvua ja kannattavuutta, on ratkaisu rehellistä houkuttelua, pisara ainutlaatuisuutta ja kiistatonta luottamusta.

Tilaa minut kouluttamaan tai puhumaan tapahtumaasi!

Ota suoraan yhteyttä tai täytä oheinen lomake!

040 839 0246
isa@isakarlsson.fi 

 

Koulutuksiani ja puhujakeikkoja myyvät myös: